Pulpe de pui cu smantana si tarhon

Postat de postavaru in Pui
14 Iul 2011 | 10648 vizualizari
Pulpe de pui cu smantana si tarhon

O mancare buna, buna care se face destul de repede (numai buna pe caldura asta) :). Mi-a facut cu ochiul de cand am vazut-o la Gaby. Merita incercata, daca va place tarhonul.

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 300 g smantana
  • 2 cepe mai mici
  • 1 capatana usturoi
  • 2 lingurite amidon
  • putin unt
  • sare, piper
  • tarhon

Mod de preparare

Taiem pulpele pe jumatate si le rumenim in untul incins. Adaugam apoi ceapa taiata marunt si mai intorcem pulpele o data.

Adaugam apoi apa cat sa le cuprinda. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand sunt aproape fierte luam capacul jos si mai lasam sa fiarba pana scade putin sosul.

Amestecam smantana cu amidonul dizolvat in 2 linguri de apa. Subtiem apoi cu sos si adaugam peste pui.
Lasam sa mai fiarba putin, pana incepesa se ingroase sosul. Condimentam apoi cu sare si piper.

La final adaugam tarhonul taiat marunt si usturoiul pisat. Lasam sa mai dea doua clocote si apoi stingem focul.

Servim cald cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu smantana si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui cu ghimbir

Postat de Dya

Pulpe de pui cu ghimbir

Asezam pulpele intr-un vas pentru cuptor, le crestam si le umplem crestaturile cu usturoi feliat, ghimbir si ardei capia taiat pe lung. Ce ramane, asezam in tava, pe langa pulpe. Condimentam dupa...

Citeste continuarea

Pui cu sos de smantana si tarhon

Postat de gaby_d

Pui cu sos de smantana si tarhon

Se incinge untul intr-o tigaie. Pulpele de pui se spala bine si se injumatatesc. Se pun in uleiul incins si se rumenesc pe toate partile. In momentul in care le intoarceti prima data carnea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2011, 13:52
prima servita
la 14.07.2011, 14:32
bau!
impart cu Lau
la 14.07.2011, 14:33
aoleu si vai de mine.....ce bunatate gasesc eu..si ce prezentare
la 14.07.2011, 14:41
hopaaa, tarhonu-i grozaav n-as zice nu la o portie
la 14.07.2011, 14:44
ce bunatate

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking