Pulpe de pui cu susan la cuptor

Postat de sufletista in Pui
27 Feb 2018 | 4444 vizualizari
Pulpe de pui cu susan la cuptor

Ingrediente

  • 10 pulpe inferioare fara piele
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei chili uscat
  • sare
  • piper(alb si negru)
  • 1/2 lingurita turmenic
  • 100 g iaurt
  • 1 cana faina
  • boia de ardei dulce
  • 1 llingurita cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 linguri susan

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam mustarul cu condimentele, adaugam iaurtul, uleiul, usturoiul pisat, ardeiul tocat marunt (fara seminte) si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Adaugam pulpele, le amestecam bine pana ce sunt acoperite bine cu sosul.

Acoperim vasul cu folie alimentara si dam la rece 30 min.

Intr-o farfurie amestecam faina cu sare, piper, boia de ardei, susan, cimbru si trecem pe rand pulpele prin aceste amestec.

Le scuturam de faina in exces si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt (sau putem sa le prajim in ulei incins), le stropim cu putin ulei de masline si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele de pui la cuptor

Postat de Lia1

Chiftele de pui la cuptor

Curatam pielita si apoi desprindem carnea fiarta de pe pulpele de pui. Eu le-am avut gata dezosate si despielitzate. Scurgem bine-bine de zeama. O taiem in bucatele si  o punem in robot....

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor

Postat de Patricia_Iordache_79

Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor

Pregatim pulpele: le spalam si le taiem pe jumatate. Pisam usturoiul, adaugam peste el sare, piper, cimbru si aproximativ 700 ml bere. Amestecam cu o lingura si in acest amestec, punem pulpele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.02.2018, 12:52
la 27.02.2018, 12:58
Foarte gustoase!
la 27.02.2018, 13:04
la 27.02.2018, 13:06
la 27.02.2018, 13:11
Hmmm😋

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking