Ingrediente
- 3 pulpe de pui
- 4 catei mari de usturoi
- 200 ml vin alb
- o frunza de dafin
- boia
- cimbru
- piper
- sare
Mod de preparare
Curatam, spalam si taiem pulpele in jumatati.
Le lasam la scurs si le condimentam cu sare, boia, cimbru si piper.
Luam o tava care merge la cuptor, asezam pulpele in ea, turnam vinul si punem frunza de dafin.
Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam pana sosul din tava scade si pulpele se rumenesc frumos (aproximativ o ora).
Din cand in cand stropim pulpele din tava cu sosul format.
Cand sunt aproape gata, adaugam usturoiul taiat felii si mai lasam sa se rumeneasca impreuna.
Servim pulpele calde, alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|