Pulpe de pui dezosate si marinate in bere, gatite la cuptor

Postat de momo121 in Pui
12 Apr 2021 | 4374 vizualizari
Pulpe de pui dezosate si marinate in bere, gatite la cuptor

Pentru un pranz in familie si de ce nu, pentru o friptura de sarbatori sau evenimente, avand si o  garnitura bogata pentru toti pofticiosii! Acesta a fost pranzul nostru a doua zi de Pasti!

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui (partea superioara)
  • ulei de masline
  • sare
  • condimente de pui
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • 1 pahar de bere
  • Garnitura:
  • 1 Broccoli
  • 1 cartof dulce
  • 1/2 kg cartofi
  • condimente pentru cartofi
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

      Intr-un bol punem carnea si condimentam cu sare, condiment de pui dupa gust si ulei de masline. Amestecam bine pana ce carnea este condimentata pe toata partile, apoi punem si 2-3 foi de dafin, cateva boabe de piper si acoperim cu bere. Dam la frigider pana a doua zi. Preincalzim cuptorul la 180°C.      

     Ungem o tava cu putin ulei de masline si punem carnea de pui marinata. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 min, luam folia si mai lasam pana ce carnea este frumos rumenita.

    Intre timp am curatat broccoli si catoful dulce, le-am facut bucati si le-am gatit la aparatul de aburi, apoi le-am condimentat doar cu sare.

    Cartofii albi i-am taiat bucati marisoare, condimentati cu condiment pentru cartofi si putina sare si ulei de masline, apoi i-am dat la cuptor odata cu carnea de pui, dar in tavi diferite pana sunt frumosi rumeniti.

    Cand sunt gata servin cu salata de varza, muraturi asortate sau ce va place!


Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate si marinate in bere, gatite la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

Postat de Bucataras

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

Curata organele si carnea de pui si spala-le cu apa rece. Pune ficatul de pui la fiert intr-o oala, iar pipotele, inimile si carnea de pui in alta oala. Aduna spuma care se formeaza la...

Citeste continuarea

Pui cu legume la cuptor

Postat de simona72

Pui cu legume la cuptor

Carnea de pui, spalata , curatata, stearsa cu prosoape de hartie se condimenteaza dupa gust su sare, piper, cimbru si boia. Se da carnea la frigider pt 30 minute.Dupa ce carnea a stat la frigider...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 12.04.2021, 20:10
Carnea gatita cu bere , este foarte gustoasa . Am sa prepar si eu
la 12.04.2021, 20:46
la 12.04.2021, 20:51
la 12.04.2021, 20:54
Delicioase!
la 12.04.2021, 21:17
Foarte gustoase...!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking