Ingrediente
- 8 pulpe superioare de pui
- 500g gnocchi
- 50g pasta de tomate
- 1 lingura miere
- 2 linguri ulei masline
- 2 lingurite vegeta
- 1 lingurita piper
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita boia iute
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita rozmarin
- 50ml ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Pulpele se curata, se spala si se usuca cu un servet.
Se amesteca toate condimentele (fara uleiul de floarea soarelui) intr-un castron.
Se ung bine pulpele pe ambele parti cu amestecul de condimente.
Se pune uleiul de floarea soarelui in vasul crock-pot-ului si se pun pulpele in el.
Se picura pe deasupra o lingura de ulei si se pune capacul.
Se pune butonul pe high pentru 3 ore si jumatate.
Gnocchi se pun la fiert in apa cu sare 5 minute pana se ridica la suprafata.Se scurg intr-o strecuratoare.
Pulpele se scot din vasul crock-pot-ului si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute sa prinda crusta.
In vasul slow cooker Crock Pot 4,7 L se pun gnocchi fierti, se amesteca bine, se presara cu condimente si se lasa 25-30 minute.
Se scot gnocchi pe platou si deasupra se pun pulpele.
Se serveste cu salata sau muraturi.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dulci-picante cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
|