Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot

Postat de timea in Slow Cooker
28 Apr 2015 | 8746 vizualizari
Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot

Nu puteam sa nu incerc si o asa zisa tocanita la noul meu aparat slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital si cum carnea de vitel e cea mai buna in astfel de mancaruri, am pus aparatul la treaba si am avut un rezultat tare bun.

Ingrediente

  • aprox 400 g carne de vitel ( pentru familii mai numeroase dublati cantitatile)
  • 3 cepe galbene (ale mele sunt mici daca ffolositi ceapa mare e suficenta una maxim doua)
  • 2 cepe rosii (la fel ca si la ceapa alba, eu am ceapa mica de gradina)
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3 morcovi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • un pic de piper
  • verdeturi uscate: oregano, patrunjel si cimbru – cate o jumatate de lingurita din fiecare
  • 1 cana de vin alb sec (aprox 200 ml)
  • 1 cana suc de rosii
  • 4-5 catei mari de usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei dulce

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele dupa caz.

Taiem ceapa, ardeii si morcovii cubulete mici si le punem in vasul de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot in care am pus putin ulei de masline.

Adaugam condimentele: sarea, piperul, oregano, patrunjel si cimbru si amestecam.

Carnea o taiem cubulete si o punem peste legume.

Adaugam o cana de vin si o cana de suc de rosii si amestecam ingredientele.

Punem capacul, selectam functia de temperatura ‘high’ si timpul de gatire 4:30 (ore).

Inainte cu 20 de minute de terminarea programului adaugam usturoiul pisat si 1 lingurita de boia de ardei dulce.

La final adaugam patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Retete similare

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

Postat de ancutsa

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

  Se alege şi se spală fasolea, se lasă la înmuiat în apă peste noapte. A doua zi, se pregătesc legumele: se curăţă, se spală, apoi cepele se taie mărunt, iar...

Citeste continuarea

Supa Gogu-Pintenogu cu taitei de casa la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Supa Gogu-Pintenogu cu taitei de casa la slow cooker Crock-Pot

Am spalat bine tacamurile lui Gogu-Pintenogu, apoi le-am asezat in oala de la slow cooker-ul Crock-Pot 2.4 l. Legumele le-am curatat si le-am taiat rondele, morcovul si pastarnacul, ceapa am...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 28.04.2015, 20:59
buna buna
la 28.04.2015, 21:01
la 28.04.2015, 21:01
place carnea de vitel cu legume
la 28.04.2015, 21:02
Cea mai buna!
la 28.04.2015, 21:03
o bunatate

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking