Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot

Postat de timea in Slow Cooker
28 Apr 2015 | 12912 vizualizari
Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot

Nu puteam sa nu incerc si o asa zisa tocanita la noul meu aparat slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital si cum carnea de vitel e cea mai buna in astfel de mancaruri, am pus aparatul la treaba si am avut un rezultat tare bun.

Ingrediente

  • aprox 400 g carne de vitel ( pentru familii mai numeroase dublati cantitatile)
  • 3 cepe galbene (ale mele sunt mici daca ffolositi ceapa mare e suficenta una maxim doua)
  • 2 cepe rosii (la fel ca si la ceapa alba, eu am ceapa mica de gradina)
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3 morcovi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • un pic de piper
  • verdeturi uscate: oregano, patrunjel si cimbru – cate o jumatate de lingurita din fiecare
  • 1 cana de vin alb sec (aprox 200 ml)
  • 1 cana suc de rosii
  • 4-5 catei mari de usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei dulce

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele dupa caz.

Taiem ceapa, ardeii si morcovii cubulete mici si le punem in vasul de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot in care am pus putin ulei de masline.

Adaugam condimentele: sarea, piperul, oregano, patrunjel si cimbru si amestecam.

Carnea o taiem cubulete si o punem peste legume.

Adaugam o cana de vin si o cana de suc de rosii si amestecam ingredientele.

Punem capacul, selectam functia de temperatura ‘high’ si timpul de gatire 4:30 (ore).

Inainte cu 20 de minute de terminarea programului adaugam usturoiul pisat si 1 lingurita de boia de ardei dulce.

La final adaugam patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Macrou cu lamaie gatit la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Macrou cu lamaie gatit la slow cooker Crock-Pot

Pentru ca am gasit macrou deja curatat a fost simplu, doar l-am spalat si l-am portionat in rondele, am presarat sare si piper. Am pus uleiul in vasul slow cooker-ului Crock-Pot ,  am...

Citeste continuarea

Ciorba din aripi de curcan, gatita la slow cooker Crock Pot

Postat de panacris

Ciorba din aripi de curcan, gatita la slow cooker Crock Pot

Aripile de curcan se pun la gătit cu apă rece, puțin sărată, în vasul ceramic al aparatului de gătit slow cooker Crock Pot , la programul HIGH pentru 90 de minute. După ce s-au...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2015, 20:59
buna buna
la 28.04.2015, 21:01
la 28.04.2015, 21:01
place carnea de vitel cu legume
la 28.04.2015, 21:02
Cea mai buna!
la 28.04.2015, 21:03
o bunatate

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking