Pulpe de pui imbracate in cascaval

Postat de MotanLaOale in Pui
19 Iun 2016 | 5610 vizualizari
Pulpe de pui imbracate in cascaval

Foarte bune.

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 2 lagaturi ceapa verde
  • 1 capatana de usturoi nou
  • 50ml ulei
  • 200g cascaval
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • 100ml vin alb

Mod de preparare

Pulpele se curata, se spala, se taie in doua si se usuca.

Se presara cu vegeta, piper si boia pe ambele parti.

Se pune uleiul intr-o tava, ceapa curatata si taiata rondele si jumatate din cateii de usturoi maruntiti.

Se presara vegeta, piper, boia si se amesteca.

Se pun deasupra pulpele si se stropesc cu putin ulei.

Se pune in tava vinul si apa si se introduce in cuptor pentru 1 ora.

Se intorc pulpele din 15 in 15 minute.

Dupa o ora se scoate din cuptor, se adauga restul de usturoi feliat si se presara pe fiecare pulpa cascaval ras in strat gros.

Se reintroduce in cuptor pentru 15-20 de minute pana se topeste cascavalul si prinde culoare.

Este bun cu orice fel de garnitura.

Eu l-am mancat cu cartofi noi prajiti pe care am pus din sosul din tava.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui imbracate in cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc si cus-cus cu cascaval

Postat de Constelatialeu

Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc  si cus-cus cu cascaval

Am curatat si spalat pulpele,le-am uscat cu un servetel.Intr-o farfurie am pus uleiul de masline,mustarul,delikatul si usturoiul maruntit,am omogenizat totul si am imbracat pulpele in acest...

Citeste continuarea

Pulpe de pui imbracate in cascaval in vasul roman

Postat de nadina73

Pulpe de pui imbracate in cascaval in vasul roman

Se curata pulpele bine se sterg cu un prosopel de hartie apoi se condimeteaza bine cu sare,piper,boia,curry pe ambele partie dupa care se pun in vasu roman cu putin ulei de masline ,dupa care se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.06.2016, 13:01
Sa-l opreasca cineva pe Motanel ca s`o incins rau.......
la 19.06.2016, 13:05
dada ))) o galeata cu apa ar trebui, sa-l racorim! )) Bine mai arata pulpele astea!
la 19.06.2016, 13:06
Bune,bune!
la 19.06.2016, 13:21
Mai sunt cateva )))
la 19.06.2016, 13:28
Suna delicios!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking