Pulpe de pui in aluat

Postat de sufletista in Pui
21 Mar 2012 | 4067 vizualizari
Pulpe de pui in aluat

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 200 g mazare
  • 2 morcovi
  • 5 catei usturoi
  • 1 pahar de vin
  • ardei rosu
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 300 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita zahar
  • zeama de lamaie
  • 2 galbenusuri
  • 6 linguri margarina
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • 1 lingura lapte

Mod de preparare

Faina o punem intr-un bol facem gaura in mijloc, adaugam drojdia, sare, zahar si galbenusurile amestecate. Incepem sa framantam si daca este nevoie adaugam lapte caldut, acoperim si lasam sa dospeasca 30 minute.

Intindem aluatul si intindem margarina amestecata cu faina, impaturim, adaugand partea stanga pana la centru, partea dreapta peste cea stanga si impaturim, dam la frigider 1 ora,

Pulpele le spalam, le condimentam si le prajim in  putin ulei, le scoatem pe un servetel absorbant

Morcovii il taiem cubulete, ii adaugam in tigaie cu putin ulei incalzit, lasam sa se inmoaie putin dupa care adaugam mazarea si vinul. Lasam sa fiarba la foc mic, la final adaugam usturoiul pisat, patrunjelul tocat, condimente dupa gust, apoi lasam sa se raceasca,

Ardeiul si cascavalul le taiem fasii.

Intindem aluatul taiem patratele, adaugam cate o lingura de umplutura, cascaval, ardei, asezam pulpa si unim colturile.

Le asezam in tava unsa cu ulei, le ungem cu oul batut cu laptele si dam la cuptor pana se rumesc frumos

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in aluat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancarica de pui sub capac de paine

Postat de Sim0naWorld

Mancarica de pui sub capac de paine

Intr-un vas de ceramica, in putin ulei am calit cateii de usturoi zdrobiti usor cu lama cutitului. Cand si-au lasat aroma, dar fara a se arde, i-am scos si am adaugat pulpele de pui spalate si...

Citeste continuarea

Pizza cu ciuperci si carne de pui afumata

Postat de merisor67

Pizza cu ciuperci si carne de pui afumata

Am inaugurat cu aceasta ocazie tava de la Dr Oetker, de 28/40 cm. Pentru aluat, sfaramam drojdia intr-un bol, adaugam zaharul si le frecam cu o lingura de lemn, pana la diluare. Punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2012, 22:58
minunate
la 21.03.2012, 23:00
yumy
la 21.03.2012, 23:01
la 22.03.2012, 00:08
au iesit bune, nu? Si-s s de efect, plus ca se fac repede!
la 22.03.2012, 00:58
o sa incerc si eu!cred ca e bun

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking