Ingrediente
- 800 gr pulpe pui
- 500 ml bulion rosii de casa
- 100 ml ulei floarea soarelui
- 1 crenguta cimbru
- 1 crenguta busuioc
- 1 foaie dafin
- 4 catei usturoi
- piper negru macinat
- sare
- Garnitura : cartofi cu ceapa [cartofi , untura de porc de la prajirea carnatilor , ceapa prajita , boia , sare ]
Mod de preparare
- Pulpele de pui au fost fierte initial in zeama de pui cu legume .
- Pulpele de pui se pun la prajit pe ambele parti pana se rumeneste pielea .
- Turnati deasupra bulionul de rosiii .
- Puneti sa fiarba un clocot impreuna cu usturoiul fin feliat .
- Adugati la fiert foaia de dafin , crenguta de cimbru , sare si piper .
- La inceput am adugat si 2 polonice de zeama de pui .
- Lasati sosul sa scada pana ajunge la consistenta dorita .
- Sosul a iesit foarte bun . Regret ca nu am preparat mai mult .
- Serviti pulpele in sos tomat alaturi de garnitura si salata preferata .
- Noi am servit cu cartofi rantaliti si cu castraveti in saramura .
- Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|