Pulpe de pui la tuci cu rosii si ardei

Postat de Constelatialeu in Pui
30 Iun 2016 | 3540 vizualizari
Pulpe de pui la tuci cu rosii si ardei

Ceva rapid si gustos....

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui, nu foarte mari
  • 4 rosii
  • 1 ardei capia mai maricel
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Mai intai ne ocupam de pulpe, le curatam, taiem si spalam bine, apoi le condimentam cu sare, piper si cimbru si le lasam sa stea cat timp taiem rosiile si ardeiul in cubulete.Punem tuciuletul pe foc, lasam sa se incinga, adaugam ulei si apoi bucatile de pui, le lasam sa se rumeneasca , apoi adaugam rosiile, ardeiul si usturoiul, amestecam bine si punem un capac peste tuciulet. Reducem focul si lasam sa se patrunda ardeiul si rosiile, la inceput isi lasa zeama, lasam sa scada un pic.Ridicam capacul si mai lasam cca 10 min.Se poate servi cu garnitura de piure sau cartofi prajiti, fiecare cu ce doreste...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tuci cu rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Placinta cu pui si pate de ficat

Postat de madi_marin

Placinta cu pui si pate de ficat

Se pun într-un castron 70 ml apă caldă, 15 g zahăr, 5 g drojdie uscată şi 50 g făină. Se amestecă bine şi se lasă la odihnit 15 minute. După cele 15 minute, peste maia se...

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu mazare

Postat de MotanLaOale

Pulpe de pui cu mazare

Pulpele dezosate se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia. Se pun la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pana isi schimba culoarea. Se scot pe o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.06.2016, 22:48
Delicioase
la 30.06.2016, 23:01
Tare bune!
la 30.06.2016, 23:40
bun
la 01.07.2016, 00:14
foarte bunne!
la 01.07.2016, 01:20
bune bune

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking