Ingrediente
- 3 pulpe de pui, nu foarte mari
- 4 rosii
- 1 ardei capia mai maricel
- 1 capatana de usturoi
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare
Mai intai ne ocupam de pulpe, le curatam, taiem si spalam bine, apoi le condimentam cu sare, piper si cimbru si le lasam sa stea cat timp taiem rosiile si ardeiul in cubulete.Punem tuciuletul pe foc, lasam sa se incinga, adaugam ulei si apoi bucatile de pui, le lasam sa se rumeneasca , apoi adaugam rosiile, ardeiul si usturoiul, amestecam bine si punem un capac peste tuciulet. Reducem focul si lasam sa se patrunda ardeiul si rosiile, la inceput isi lasa zeama, lasam sa scada un pic.Ridicam capacul si mai lasam cca 10 min.Se poate servi cu garnitura de piure sau cartofi prajiti, fiecare cu ce doreste...
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tuci cu rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|