Pulpe de pui marinate cu legume in vasul roman

Postat de kamy in Pui
2 Mai 2011 | 3679 vizualizari

Fara cuvinte.

Inapoi la reteta

Comentarii (47)

la 02.05.2011, 20:18
si eu balotez ca arata pe cinste
la 02.05.2011, 20:29
cris...baloteaza draga mea ca este cata vrei
la 02.05.2011, 20:40
atunci avanti mersi Bella
la 02.05.2011, 20:52
cris,,,sa-ti fie de bine
la 02.05.2011, 21:17
vasul roman e vasul de lut?
la 02.05.2011, 21:20
miti....nu....vasul de lut e ala emailat(lacuit)macar pe exterior si vasul roman e cel pe care-l lasi in apa macar 2 ore....in vasul roman de obicei nu se pune apa,ca se formeaza aburi in interior
la 02.05.2011, 21:21
daca vrei iti pun niste poze cu amandoua
la 02.05.2011, 21:34
Chiar fara cuvinte, stam si salivam
la 02.05.2011, 21:37
mirela....da nu sta si saliva hai la masa
la 02.05.2011, 21:40
ce bunaciune
la 02.05.2011, 21:50
anca...daca nu vrei nu-ti dau
la 02.05.2011, 22:38
na Kamy zic si eu ca tine...nu mananc legume numai carne in rest
la 02.05.2011, 23:00
bunnn
la 02.05.2011, 23:36
luk...ca bine zici
la 02.05.2011, 23:36
lau...multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking