Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor

Postat de Valclaudia in Pui
10 Iul 2016 | 2968 vizualizari
Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui (fierte 15 minute pentru supa)
  • 500 gr ciuperci champinion
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri ulei de masline aromat cu trufe
  • sare si piper dupa gust
  • boia dulce

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Curatam ciupercile si ardeii, apoi ii feliem.

Asezam intr-o tava din inox sau din yena un pat de ciuperci, deasupra punem ardeiul.

Pulpele de pui (fierte 15-20 minute in supa) le asezam deasupra, picuram putin ulei de masline aronatizat cu trufe, presaram sare si piper dupa gust, putina boia dulce pentru culoare si dam tava la cuptor pana scade apa lasata de ciuperci si pulpele se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Retete similare

Pulpe de pui pe pat de ciuperci si cartofi, la cuptor

Postat de vasimur

Pulpe de pui pe pat de ciuperci si cartofi, la cuptor

Cu o seară înainte curățăm pulpele de eventuale pene sau puf și le spălăm bine. Dacă sunt prea mari, putem să le tăiem în două. Pregătire marinadă. Punem...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Comentarii

la 10.07.2016, 16:48
Delicioase!
la 10.07.2016, 17:05
Mmmm, papa bun!
la 10.07.2016, 17:12
la 10.07.2016, 18:30
Imi plac si pulpele si patul!
la 10.07.2016, 18:40

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Montare D’oro
Multicooking