Pulpe de pui pe pat de morcovi si pleurotus la cuptor

Postat de Valclaudia in Pui
19 Oct 2014 | 7290 vizualizari
Pulpe de pui pe pat de morcovi si pleurotus la cuptor

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui superioare
  • 2 morcovi mari
  • 200 gr. ciuperci pleurotus
  • rozmarin
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 100 ml apa
  • patrunjel verde proaspat tocat

Mod de preparare

Spalam pulpele si le indepartam pielea.

Amestecam 2 linguri pasta de tomate cu 100 ml apa, adaugam putin rozmarin uscat, sare si piper dupa gust, turnam acest amestec peste pulpe.

Curatam si spalam morcovii si ciupercile pleurotus.

Morcovii se feliaza cu razatoarea fina, ciupercile se taie fasii,apoi le adaugam peste sos si pulpe.

Amestecam totul bine, acoperim vasul cu folie alimentara si dam la rece cateva ore (eu le-am lasat peste noapte).

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Asezam pulpele intr-un vas de yena cu capac. Turnam si marinada cu legume peste pulpe.

Acoperim vasul si il dam la cuptor pentru 40 minute.

Dupa acest timp indepartam cu grija capacul intoarcem pulpele, asa incat acestea sa fie la suprafata sa se poata rumeni si dam din nou vasul la cuptor, de data aceasta fara capac pentru alte 20 minute.

Scoatem mancarea din cuptor, presaram verdeata proaspat tocata si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de morcovi si pleurotus la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu pui si pate de ficat

Postat de madi_marin

Placinta cu pui si pate de ficat

Se pun într-un castron 70 ml apă caldă, 15 g zahăr, 5 g drojdie uscată şi 50 g făină. Se amestecă bine şi se lasă la odihnit 15 minute. După cele 15 minute, peste maia se...

Citeste continuarea

Pulpe de pui pane

Postat de deyutzky

Pulpe de pui pane

Pulpele le spalam si le punem la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba 15-20 minute, astfel incat sa nu se despinde pielea de pe os.  Dupa ce le-am fiert le potrivim de sare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2014, 18:04
ma pot muta la tine???
la 19.10.2014, 18:05
cum sa nu?
la 19.10.2014, 18:10
la 19.10.2014, 18:10
vin si eu
la 19.10.2014, 18:11
Mai e loc si pt mine??

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking