Pui cu sos de brânzeturi
Postat de panacris
Mușchiulețul de pui se asezonează de sare, piper și ulei aromat, apoi se lasă la rece cca. 30 de minute. Carnea de pui se prăjește pe grill, în cazul meu tigaia Doubleta, la foc...
Citeste continuareaO mancarica super buna si usor de facut
Ingrediente
Mod de prepararePulpele de pui se taie in doua,se cresteaza,se condimenteaza si se pun intr-un castron cu ulei de masline si laptele de cocos. Se amesteca toate ingredientele,in zonele crestate se pun feliute de usturoi. Se aseaza pulpe de pui in vasul roman impreuna cu sosul format,se presara piper rosu ,oregano si frunze de busuioc. Se da la cuptor pentru 30-40 minute. Intre timp se pun la fiert separat morcovii intregi intr-o craticioara,iar cartofii se pun cubulete in alta craticioara. Cand s-au fiert se prepara piureul de cartofi cu jumatate de cana de lapte si 1 lingura de unt,sare si piper dupa gust.Se amesteca totul foarte bine, La fel se procedeaza si cu piureul de morcovi,aceleasi ingrediente si pasam cu blenderul. Intr-un farfurie punem o forma,punem jumatate de piure de cartofi,iar deasupra punem piureul de morcovi.Se servesc si pulpele de pui cu putin sos. Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de panacris
Mușchiulețul de pui se asezonează de sare, piper și ulei aromat, apoi se lasă la rece cca. 30 de minute. Carnea de pui se prăjește pe grill, în cazul meu tigaia Doubleta, la foc...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Pulpele de pui se taie in doua, se curata si se spala. Se asaza carnea intr-un vas de ceramica termorezistent. Se condimenteaza cu sare, piper, chilli, ierburi de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|