Pulpe de pui la cuptor cu curry si usturoi

Postat de gurita_ta2005 in Pui
26 Ian 2013 | 4958 vizualizari
Pulpe de pui la cuptor cu curry si usturoi

A iesit foarte aromat si foarte gustos!

Ingrediente

  • 2 pulpe mari de pui
  • 6 catei de usturoi
  • lapte
  • 1/2 ceapa alba
  • vin rosu
  • busuioc,piper alb,maghiran
  • 1 lingurita curry
  • ulei de masline cu busuioc

Mod de preparare

Pulpele de pui se pun impreuna cu laptele intr-o farfurie adanca. Se acopera cu o folie alimentara si se lasa in frigider cel putin 1 ora (asa carnea e mai frageda). Se scot din lapte se pun pe un servet de hartie, se sterg si se pun intr-o tava termorezistenta. Se stropesc cu ulei de masline pe o parte si pe alta, se presara busuioc, piper, maghiran si curry. Se pune apa suficienta, se adauga si vinul rosu, punem usturoiul strivit si ceapa taiata feliute subtiri. Se lasa in cuptor circa 45 minute(depinde de cuptor) pana se rumeneste pielea.

Se serveste cu piure de cartofi si mujdei de usturoi sau muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu curry si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui in stil toscan

Postat de MotanLaOale

Pulpe de pui in stil toscan

Se curata ceapa si ardeiul, se toaca si se pun intr-o tava in 3 linguri de ulei de masline. Se face un amestec din ulei de masline, busuioc, boia, piper, sare, curry, se ung bine pulpele cu el...

Citeste continuarea

Pulpe de pui in sos la cuptor

Postat de mirela0911

Pulpe de pui in sos la cuptor

Se spala bine pulpele dupa care se taie in doua. Se face un sos din ingredientele care incep de la ulei pana la bulion. Se amesteca bine dupa care se ia fiecare bucata de carne si se da prin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2013, 22:19
Foarte bune..Daca nu aveam si eu maine ma prezentam la tine sa mananc!!
la 26.01.2013, 22:20
Data viitoare
la 26.01.2013, 22:22
Normal, vezi ca nu scapi..Am facut destula mancare in acest week-end de asta mananc de la mine
la 26.01.2013, 22:22
delicioase
la 26.01.2013, 22:23
auzi Gurita, nu ai auzit ca nu se mananca dupa ora 6 seara?) trebuia sa vii cu un ceai acum

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking