Pui cu cartofi si conopida in vas roman

Postat de pupiriku in Pui
9 Oct 2012 | 11242 vizualizari
Pui cu cartofi si conopida in vas roman

Este o reteta cu un gust deosebit ce se prepara destul de usor.

Ingrediente

  • 8 ciocanele de pui
  • 5 cartofi
  • 8 felii subtiri de bacon afumat
  • conopida
  • rozmarin
  • o capatana de usturi
  • piper
  • sare
  • o cana de vin rosu de casa

Mod de preparare

In primul rand trebuie sa punem apa in vasul roman pentru hidratarea obligatorie.

Dupa ce vasul a stat la relaxare timp de 20 de minute, incepem sa asezam un pat format din cubulete de cartofi si conopida rupta in bucatele potrivite. 

Pe acest asternut asezam ciocanele peste care vom pune, usturoiul tocat marunt impreuna cu rozmarinul, sarea si piperul.

La final, pe fiecare ciocanel punem cate o felie de bacon.

Stropim totul cu o cana de vin si bagam vasul cu capacul pus in cuptor.

Lasam la foc mic timp de o ora si jumatate.

Pofta buna!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi si conopida in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume

Postat de gurita_ta2005

Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume

Pulpele se cresteaza, se clatesc sub jet de apa si se pun intr-un castron. Le condimentam si le acoperim cu bere. Se acopera cu o farfurie si se dau la frigider pentru 2 ore. Intr-o tava de...

Citeste continuarea

Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Postat de rocsi_1612

Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Puiul:  Pieptul de pui, il spalam si il stergem cu un servetel. Il taiem bucati potrivite, nici prea groase, nici prea subtiri. Intr-un bol amestecam mustarul, sosul teriyaki, uleiul, sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.10.2012, 12:41
CE BİNE ARATA
la 09.10.2012, 12:50
Bine ai vneit
la 09.10.2012, 15:17
bun venit
la 09.10.2012, 17:55
F buna mancarea la vasul romana
la 20.11.2012, 13:36

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking