Pui cu cartofi si conopida in vas roman

Postat de pupiriku in Pui
9 Oct 2012 | 11274 vizualizari
Pui cu cartofi si conopida in vas roman

Este o reteta cu un gust deosebit ce se prepara destul de usor.

Ingrediente

  • 8 ciocanele de pui
  • 5 cartofi
  • 8 felii subtiri de bacon afumat
  • conopida
  • rozmarin
  • o capatana de usturi
  • piper
  • sare
  • o cana de vin rosu de casa

Mod de preparare

In primul rand trebuie sa punem apa in vasul roman pentru hidratarea obligatorie.

Dupa ce vasul a stat la relaxare timp de 20 de minute, incepem sa asezam un pat format din cubulete de cartofi si conopida rupta in bucatele potrivite. 

Pe acest asternut asezam ciocanele peste care vom pune, usturoiul tocat marunt impreuna cu rozmarinul, sarea si piperul.

La final, pe fiecare ciocanel punem cate o felie de bacon.

Stropim totul cu o cana de vin si bagam vasul cu capacul pus in cuptor.

Lasam la foc mic timp de o ora si jumatate.

Pofta buna!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi si conopida in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Postat de mirela0911

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Mai intai se pune apa impreuna cu condimentele pe foc pentru a fierbe. Intr-o cratita larga se pune uleiul, apoi pastele cus-cus. Se lasa putin sa se prajeasca, apoi se toarna apa fierbinte...

Citeste continuarea

Pulpe de pui sub staniol la cuptor

Postat de Valclaudia

Pulpe de pui sub staniol la cuptor

Spalam bine pulpele de pui, le stergem cu servetele absorbante si le ungem apoi, cu cate o lingurita de ulei de porumb pe fiecare. Presaram sare si boia, rasnim dupa gust, amestec de piper alb,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.10.2012, 12:41
CE BİNE ARATA
la 09.10.2012, 12:50
Bine ai vneit
la 09.10.2012, 15:17
bun venit
la 09.10.2012, 17:55
F buna mancarea la vasul romana
la 20.11.2012, 13:36

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking