Pui cu cartofi si conopida in vas roman

Postat de pupiriku in Pui
9 Oct 2012 | 11276 vizualizari
Pui cu cartofi si conopida in vas roman

Este o reteta cu un gust deosebit ce se prepara destul de usor.

Ingrediente

  • 8 ciocanele de pui
  • 5 cartofi
  • 8 felii subtiri de bacon afumat
  • conopida
  • rozmarin
  • o capatana de usturi
  • piper
  • sare
  • o cana de vin rosu de casa

Mod de preparare

In primul rand trebuie sa punem apa in vasul roman pentru hidratarea obligatorie.

Dupa ce vasul a stat la relaxare timp de 20 de minute, incepem sa asezam un pat format din cubulete de cartofi si conopida rupta in bucatele potrivite. 

Pe acest asternut asezam ciocanele peste care vom pune, usturoiul tocat marunt impreuna cu rozmarinul, sarea si piperul.

La final, pe fiecare ciocanel punem cate o felie de bacon.

Stropim totul cu o cana de vin si bagam vasul cu capacul pus in cuptor.

Lasam la foc mic timp de o ora si jumatate.

Pofta buna!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi si conopida in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat

Postat de MotanLaOale

Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat

Ciocanelele se curata bine , se spala, si se usuca de apa. Se presara cu vegeta, piper, boia pe toate partile. Intr-o tava se pun 3 linguri de ulei. Se curata ceapa, se toaca marunt si se...

Citeste continuarea

Musaca de cartofi cu varza si carne

Postat de AdrianUdrea

Musaca de cartofi cu varza si carne

Se incepe mai intai cu varza care se toaca si se lasa la desarat pentru 10-5 minute, in apa cat sa o acopere. Daca este prea acra, se mai schimba odata apa. Dupa acest interval, se caleste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.10.2012, 12:41
CE BİNE ARATA
la 09.10.2012, 12:50
Bine ai vneit
la 09.10.2012, 15:17
bun venit
la 09.10.2012, 17:55
F buna mancarea la vasul romana
la 20.11.2012, 13:36

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking