Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman

Postat de gurita_ta2005 in Pui
19 Iul 2013 | 3464 vizualizari
Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman

O mancarica super buna si usor de facut

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1/2 cutie lapte de cocos
  • sare/piper alb/boia dulce/ghimbir/piper rosu/oregano
  • ulei de masline
  • 3-4 frunze de busuioc
  • 1 catel de usturoi mare
  • Pentru piure in 2 culori:
  • 5 morcovi
  • 4-5 cartofi
  • 1 cana de lapte
  • 2 linguri de margarina
  • sare/piper

Mod de preparare

Pulpele de pui se taie in doua,se cresteaza,se condimenteaza si se pun intr-un castron cu ulei de masline si laptele de cocos.

Se amesteca toate ingredientele,in zonele crestate se pun feliute de usturoi.

Se aseaza pulpe de pui in vasul roman impreuna cu sosul format,se presara piper rosu ,oregano si frunze de busuioc.

Se da la cuptor pentru 30-40 minute.

Intre timp se pun la fiert separat morcovii intregi intr-o craticioara,iar cartofii se pun cubulete in alta craticioara.

Cand s-au fiert se prepara piureul de cartofi cu jumatate de cana de lapte si 1 lingura de unt,sare si piper dupa gust.Se amesteca totul foarte bine,

La fel se procedeaza si cu piureul de morcovi,aceleasi ingrediente si pasam cu blenderul.

Intr-un farfurie punem o forma,punem jumatate de piure de cartofi,iar deasupra punem piureul de morcovi.Se servesc si pulpele de pui cu putin sos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (38)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu ciuperci, smantana si parmezan

Postat de oanapl

Pui cu ciuperci, smantana si parmezan

Încingi uleiul și pui cubulețele de carne. Le rumenești pe toate părțile timp de vreo 8-9 minute (la foc iute). Le tot întorci cu spatula în tigaie și le asezonezi cu sare...

Citeste continuarea

Pui fricassé

Postat de cristeena20

Pui fricassé

- Transati puiul in bucati potrivite ; le puteti condimenta in prealabil cu sare, piper, lamaie, usturoi si putin vin alb si il puteti tine o zi la frigider. - Intr-o cratita punem ceapa tocata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2013, 12:23
bune bune
la 19.07.2013, 12:24
vladimir
la 19.07.2013, 12:28
am sosit la masa
la 19.07.2013, 12:30
ancuta
la 19.07.2013, 12:32
Wow ce bun ai facut! Intr-o ora si jumatate sunt la tine

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking