Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci

Postat de luminita20_2006 in Pui
13 Sep 2010 | 7695 vizualizari
Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci

Ingrediente

  • -4 pulpe de pui
  • -1morcov
  • - 1 ardei
  • -1 ceapa
  • -700 gr ciuperci
  • - sos soia
  • - piper
  • -1 ardei rosu
  • -usturoi
  • -300m vin
  • -patrunjel

Mod de preparare

Pulpele de pui se dezoseaza, se aseaza intr-un vas si se marineaza cu 2 linguri sos soia. Morcovul se da prin razatoarea mare, ciupercile si ceapa se taia felii marunt la fel si ardeiul. Se amesteca tot cu o lingura de sos soia.Se umplu pulpele de pui cu compozitia rezultata. Se ruleaza carnea si se leaga cu ata. Se aseaza carnea intr- tava unsa cu unt si un pic de ulei si se da la cuptor sa se rumeneasca. Cand au pins culoare se aduga vinul si se lasa sa se faca carnea.

Garnitura:Ciupercile ramase se taie in patru se pun in tigaia incinsa cu un pic de ulei si se prajesc se aduga si ardeiul rosu taiat cuburi mai mari. La final se adauga patrunjel tocat si usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpa de pui umpluta servita cu garnitura de orez

Postat de nico15

Pulpa de pui umpluta servita cu garnitura de orez

Pulpa de pui se spala si se va flamba, dupa care se va clati din nou, dupa care vom trece la dezosare dupa cum urmeaza: pulpa se dezoseaza de os in partea superioara, cautandu-se ca sa ramana osul...

Citeste continuarea

Pulpe de pui umplute

Postat de postavaru

Pulpe de pui umplute

Spalam bine carnea apoi o stergem cu prosoape de hartie. Condimentam cu sare si piper. Taiem ciupercile si maslinele feliute. Pe fiecare bucata de carne asezam cateva feliute de ciuperci si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.09.2010, 19:09
Ce bine arata,asa ca ma servesc.
la 13.09.2010, 19:12
vreu vreau
la 13.09.2010, 21:32
bun si sanatos
la 13.09.2010, 21:53
la 13.09.2010, 22:02

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking