Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci la slow cooker Crock Pot

Postat de panacris in Slow Cooker
31 Oct 2020 | 2114 vizualizari
Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci la slow cooker Crock Pot

De când le-am văzut pe un site culinar, m-au cucerit. Zis și făcut, tare bun, deloc greu, doar un pic de răbdare și îndemânare! Zmeii le-au savurat, pe îndelete alături de rulourile de castraveți cu ardei murați! 😉   Spor și poftă bună!

Ingrediente

  • Pulpe de pui inferioare cca. 5 bucăți,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Unt cca. 50 g,
  • Ciuperci pleurotus cca. 150 g,
  • Usturoi 2 căței,
  • Pesmet 1 lingură,
  • Vin alb demisec cca. 100 ml,
  • Boia de ardei dulce 1 linguriță,
  • Cimbru 1 linguriță,
  • Sare de mare 1 lingriță,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță

Mod de preparare

Se spală și curăță pulpele, apoi li se desprinde pielea, în așa fel încât să rezulte un buzunăraș.

Ciupercile se toacă cât mai mărunt și se călesc împreună cu ceapa mărunțită în unt. Se asezonează de sare piper și usturoi.

După ce se ia de pe foc se adaugă pesmetul, se amestecă până ce se înglobează și se obține o pasta omogenă.

Cu această compoziție se umple fiecare buzunar al pulpei.

Pulpele se așează în vasul ceramic al aparatului de gătit slow cooker Crock Pot, se presară boia de ardei dulce, cimbru, sare și piper, apoi se lasă la gătit pe modul HIGH cca. 60 de minute.

Apoi se adaugă vinul și se mai lasă la gătit încă 60 de minute, până ce se rumenesc.

Se servesc alături de orice garnitură: piure, cartofi natur, orez sau salată de sezon.

 Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocana ungureasca de ardei (Lecso) la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale

Tocana ungureasca de ardei (Lecso) la slow cooker Crock-Pot

Ceapa se curata si se taie mai mare, julien. Ardeii se curata si se taie in bucati mari. Rosiile se spala si se toaca cubulete. Se pune uleiul in vasul ceramic al slow cooker-ului...

Citeste continuarea

Desert cozonac cu fructe confiate la slow cooker

Postat de Oana

Desert cozonac cu fructe confiate la slow cooker

In laptele cald se pun 2 linguri zahar, 2 linguri faina si drojdia. Se amesteca bine cu un tel si se lasa sa creasca 10-15 minute. In vasul unui robot de bucatarie se pun faina, sarea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2020, 20:28
Interesantă rețetă!
la 31.10.2020, 20:33
Mmm....buna combinatie!
la 31.10.2020, 21:45
la 01.11.2020, 00:03
super
la 01.11.2020, 09:03

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking