Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate

Postat de CameliaComan in Rata
29 Noi 2015 | 22867 vizualizari
Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate

Astazi am pregatit pulpe de rata la cuptor. Ca si garnitura am folosit cartofi la cuptor pe care i-am preparat odata cu carnea de rata. O sa observati in poza cu ingredientele necesare si un pahar cu paste. :)) Nu-l bagati in seama, deoarece a fost uitat acolo. :) Pentru aceste Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate ai nevoie de urmatoarele ingrediente: pulpe de rata, cartofi, usturoi, supa pui, verdeata.

Ingrediente

  • Ingrediente Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate
  • 2 pulpe de rata
  • 3 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml fond de pui
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • cateva frunze de patrunjel

Mod de preparare

Cum se prepara Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate

Pentru inceput am parlit putin pulpele, le-am spalat si apoi le-am crestat cu un cutit cu zimti. Presar deasupra lor piper, praf de usturoi si sare. Preincalzim cuptorul la 220 grade C. Curatam cateii de usturoi iar cartofii ii taiem in sferturi. Punem cartofii in tava si deasupra lor punem cele 2 pulpe de rata. Adaugam cele 2 foi de dafin, frunzele de patrunjel, cei 3 catei de usturoi si fondul de pui. Introducem tava in cuptor si o lasam timp de o ora la 180 grade C.

Incearca si reteta de Pastrama din piept de rata, un aperitiv foarte gustos sau reteta de Rata pe varza acra, o mancare foarte gustoasa.

Iti recomandam si reteta de Piept de rata cu mazare verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Rulada din piept de rata cu fistic si ceapa verde

Postat de andaoana

Rulada din piept de rata cu fistic si ceapa verde

Pieptul de rata il taiam fara sa desprindem bucatile una de alta pentru a obtine o bucata mare. Cu batatorul de carne o batem o usor pentru a intinde putin si penru a se fragezi. Condimentam cu...

Citeste continuarea

Piept de rata cu mazare verde

Postat de mihaelar63

Piept de rata cu mazare verde

Pieptul de rata se trece prin jet de apa rece si apoi se tamponeaza cu servet de hartie sa fie absorbita umiditatea. Condimentati carnea cu sare si piper pe ambele parti....

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2015, 19:41
Camelutzo, de cand vreau eu sa fac rost de-o ratza...
la 29.11.2015, 19:42
Mi-e foame! )
la 29.11.2015, 19:42
super
la 29.11.2015, 19:48
Ce papa bun!
la 29.11.2015, 19:48
ce buuuune

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking