Ingrediente
- 3 pulpe de rata
- 1 varza ( 1,5 kg)
- 200 gr bulion
- cimbru macinat 2 lingurite
- sare
- piper
- marinada:
- usturoi
- ulei de masline
- marar
- zeama lamaie
Mod de preparare
Pulpele de rata se lasa de seara pana dimineata intr-o marinada formata din: ulei de masline, marar, usturoi pisat si putina zeama de lamaie.
A doua zi, varza se taie fasii se asezoneaza cu sare, piper si cimbru iar deasupra se toarna bulionul. Pulpele de rata se cresteaza deasupra pielii pentru a se scurge mai bine grasimea din ele peste varza, se pun deasupra verzei la cuptor, dand caldura sus si jos, 180 grade C, cam o ora acoperind tava cu o folie de aluminiu si încă o ora descoperita si intorcand carnea si pe partea cealaltă.
La servire se poate pune deasupra putina smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata pe varza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|