Ingrediente
- 4 pulpe dezosate
- 4 bucati de carnati de casa afumati
- 4 felii de cascaval Delaco
- sare
- piper
- Garnitura:
- 4 cartofi potriviti ca marime
Mod de preparare
Pulpele dezosate le saram si piperam pe ambele parti.Carnatul il prajim putin in tigaie in care am pus 3 lg de ulei curat.Pe fiecare bucata de pulpa punem o felie de cascaval,o bucata de carnati,o rulam si o prindem cu un betisor de frigarui.
In tava cuptorului tapetata cu hartie de copt asezam rulourile peste care le-am stropit cu uleiul in care am prajit carnatii si cartofii care i-am curatat si taiat.Saram cartofii si d-am tava la cuptor la 200 de grade pana se rumenesc rulourile.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|