Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati

Postat de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne
17 Dec 2014 | 4940 vizualizari
Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati

Noua ne place foarte mult si este foarte usor de facut.

Ingrediente

  • 4 pulpe dezosate
  • 4 bucati de carnati de casa afumati
  • 4 felii de cascaval Delaco
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • 4 cartofi potriviti ca marime

Mod de preparare

Pulpele dezosate le saram si piperam pe ambele parti.Carnatul il prajim putin in tigaie in care am pus 3 lg de ulei curat.Pe fiecare bucata de pulpa punem o felie de cascaval,o bucata de carnati,o rulam si o prindem cu un betisor de frigarui.

In tava cuptorului tapetata cu hartie de copt asezam rulourile peste care le-am stropit cu uleiul in care am prajit carnatii  si cartofii care i-am curatat si taiat.Saram cartofii si d-am tava la cuptor la 200 de grade pana se rumenesc rulourile.Pofta buna.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Budinca de cartofi cu piept de pui si smantana

Postat de merisor67

Budinca de cartofi cu piept de pui si smantana

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in cuburi mai mari. Ungem o forma termorezistenta cu unt, adaugam cartofii in ea, presaram peste ei condimentele si sare, apoi ii amestecam bine sa se...

Citeste continuarea

Briose din carne tocata

Postat de TAB1TA

Briose din carne tocata

Ceapa se toaca marunt. Morcovul se da pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie la incins. Se adauga ceapa, morcovul, usturoiul si oregano/cimbru si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.12.2014, 20:24
Ce papa bun ai facut la ceas de seara!
la 17.12.2014, 20:24
multumesc
la 17.12.2014, 20:27
sa va fie de bine!
la 17.12.2014, 20:28
la 17.12.2014, 20:29
Vai ce rusine , salivez la greu Ispita )

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking