Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval

Postat de gaby_d in Pui
17 Mar 2016 | 10947 vizualizari
Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui dezosate  
  • 80 g smantana
  • 4 catei usturoi
  • 80 g cascaval
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • o lingura parmezan ras
  • unt

Mod de preparare

Spala bine pulpele de pui si usuca-le cu un servet. Unge un vas termorezistent (prevazut cu capac) cu unt.

Stropeste pulpele cu sos de soia si asaza-le in vas. Piseaza usturoiul si amesteca-l cu smantana si sare dupa gust. Toarna amestecul peste pulpe si unge-le bine. Pune capacul vasului si introdu-l in cuptorul preincalzit pentru o ora, la 180-200 grade.

Scoate vasul din cuptor, scoate-i capacul, scurge excesul de lichid lasand cam de-un deget din inaltimea vasului.

Presara cascavalul ras amestecat cu parmezan si reintrodu vasul la cuptor.

Lasa pana ce preparatul se rumeneste frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Retete similare

Pulpe impanate la cuptor cu cartofi gratinati

Postat de simona119

Pulpe impanate la cuptor cu cartofi gratinati

Pulpele curatate si spalate, asezati-le intr-un vas termorezistent uns cu unt si cu un catel de usturoi. Asezonati-le cu sare, piper si busuioc si impanati-le cu usturoi. Adaugati putin ulei de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2016, 22:05
super!
la 17.03.2016, 22:06
asa-i? asa am zis si eu )
la 17.03.2016, 22:08
Ce bune
la 17.03.2016, 22:22
la 17.03.2016, 22:25
Cam bune

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking