Ingrediente
- 6 pulpe de pui dezosate
- 80 g smantana
- 4 catei usturoi
- 80 g cascaval
- sare
- piper
- sos de soia
- o lingura parmezan ras
- unt
Mod de preparare
Spala bine pulpele de pui si usuca-le cu un servet. Unge un vas termorezistent (prevazut cu capac) cu unt.
Stropeste pulpele cu sos de soia si asaza-le in vas. Piseaza usturoiul si amesteca-l cu smantana si sare dupa gust. Toarna amestecul peste pulpe si unge-le bine. Pune capacul vasului si introdu-l in cuptorul preincalzit pentru o ora, la 180-200 grade.
Scoate vasul din cuptor, scoate-i capacul, scurge excesul de lichid lasand cam de-un deget din inaltimea vasului.
Presara cascavalul ras amestecat cu parmezan si reintrodu vasul la cuptor.
Lasa pana ce preparatul se rumeneste frumos.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|