Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan

Postat de Patricia_Iordache_79 in Pui
24 Mar 2013 | 18017 vizualizari

Dragii mei, un pranz gustos compus din pulpite rumenite la ceaun, un pilaf colorat si aromat si un mujdei de usturoi nemaipomenit. Reteta de mujdei am gasit-o in cartea Maestrului Horia Varlan.

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 24.03.2013, 10:23
la 24.03.2013, 10:23
Minunat si gustos!!
la 24.03.2013, 10:26
la 24.03.2013, 10:31
bun pranz ai pregatit
la 24.03.2013, 10:35
mmmmmmm, ce-mi plac. Asa pulpe imi facea si mie bunica mea... Nemapomenit!
la 24.03.2013, 10:39
BUNNNNN TAREEEEE
la 24.03.2013, 10:42
ce bunaciune de toate cred ca de pofta m-am exprimat asa coerent )
la 24.03.2013, 11:04
Motanel, fetelor...un pupic si o imbratisare de la mine
la 24.03.2013, 11:10
delicioase
la 24.03.2013, 11:22
la 24.03.2013, 11:28
bune
la 24.03.2013, 11:29
Pilaf cu mujdei? Nu m-as fi gandit la combinatia asta!!! Trebuie incercata reteta ta!
la 24.03.2013, 11:30
buuunma primiti la pranz
la 24.03.2013, 11:33
foarte bun!
la 24.03.2013, 11:47
Bucatardinpasiune, mujdei am pus doar pe pulpe, pilaful e garnitura insa, cand se amesteca aromele, iese ceva divin! Daca vei incerca reteta, te vei convinge
Fetelor, multumesc!
Gaby_Gabytza, daca am fi mai aproape, chiar te-as primi, insa distanta...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking