Pulpite cu miere,ghimbir si usturoi

Postat de mitinita in Pui
27 Mar 2011 | 7612 vizualizari

O reteta atat pe gustul copiilor cat si al adultilor si chiar daca este o reteta asiatica este accesibila si la noi. Ghimbirul il pun in congelator, cu tot cu coaja si rad cat imi trebuie. Fiind congelat se rade mai usor. Mierea nu se subsituie cu zahar, aroma obtinuta cu miere nu se poate inlocui.

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 27.03.2011, 22:47
explora multumesc frumos
la 27.03.2011, 22:51
elena,se gaseste ghimbir proaspat la mai toate supermarketurile...mereu iau o bucata si o congelez. Ia o bucatica mica si o incerci sa vezi daca iti place,o poti folosi la prajituri,ceai. Se gaseste si sub forma de pudra.
la 27.03.2011, 22:56
ma tenteaza
la 27.03.2011, 23:17
nadina ce scumpa esti la vedere
la 27.03.2011, 23:20
imi place cred ghimbir nu am mancat da o sa-l incerc prezentarea
la 27.03.2011, 23:24
kamy,o sa-ti placa mai ales daca servesti cu niste orez langa
la 27.03.2011, 23:29
da...cu orez
la 27.03.2011, 23:33
la 28.03.2011, 00:20
la 28.03.2011, 00:24
Imi place tot ce e cu ghimbir Ar merge asa marinate pulpitele la gratar ?
la 28.03.2011, 07:28
delicioase si bine rumenite
la 28.03.2011, 08:25
la 28.03.2011, 08:39
pulpeeee bune bune
la 28.03.2011, 09:32
mihaela,la gratar sunt SUPERRRR!
la 28.03.2011, 09:33
motanel la copanele

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking