Ingrediente
- 5 pulpite de pui
- 1 ou
- cca . 100 gr. faina
- cca. 100 gr. pesmet
- cca 200 gr unt sau 200 ml ulei
- piper mozaic
- piper cayenne
- sare
Mod de preparare
Intai se condimenteaza pulpitele de pui cu sare,piper mozaic si piper cayenne.
In trei castronele sau farfurii late se impart oul,faina si pesmetul.
Untul sau uleiul se incing in tigaie.
Pulpitele se dau intai prin faina,apoi prin ou iar pe urma prin pesmet si se pun in tigaia cu unt sau ulei.
La interval de cateva minute,la foc mediu,se intorc de pe o parte pe alta ,pana devin aurii.
Cand sunt gata se servesc calde alaturi de o garnitura preferata de voi si o salata asemenea aleasa dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
|