Ingrediente
- 10 pulpite de pui
- 50 ml ulei de masline Cirio
- 1 lingurita de miere
- 1 lingura delikat Bulgarasi de savoare
- 50 ml vin alb
- ghimbir macinat
- sare
- piper
- Garnitura:
- cartofi pai
Mod de preparare
Intr-un castron am adaugat toate ingredientele si am facut o pasta.
Pulpitele le-am spalat, curatat si le-am adaugat peste pasta facuta.
Pe fiecare pulpita am uns-o bine si le-am asezat intr-un vas de yena pe care l-am bagat la cuptor la 200 grade.
Din cand in cand le-am mai uns cu zeama lasata si le-am intors de pe o parte pe alta ca sa se rumeneasca.Le-am servit alaturi de o potie de cartofi pai. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite marinate cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|