Quiche de ton si legume

Postat de cristeena20 in Aperitive / Garnituri
10 Mar 2016 | 6047 vizualizari
Quiche de ton si legume

La capitolul tarte si quiche imi place sa inventez diverse combinatii si sa incerc sa schimb din cand in cand retetele clasice pe care le am in caietul meu de retete. Aceste tarte sunt ideale pentru cina si se fac repede. 

Ingrediente

  • 1 pachet foaie de tarta sarata
  • 1 pachet mic de bacon cubulete
  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei gras
  • cateva buchete de conopida
  • 2 oua fierte
  • 150 gr cascaval cubulete
  • 2 cutii de ton maruntit in ulei
  • 1 cutie ciuperci laminate
  • 3-4 rosii cherry
  • foi de busuioc proaspete
  • 300 ml smantana de gatit
  • 4 oua proaspete
  • ulei de masline, sare, piper alb, nucsoara

Mod de preparare

-Foaia de tarta am decongelat-o la temperatura camerei si am pus-o in forma speciala de tarte, am intepat cu furculita fundul  si am dat-o la cuptorul incins pentru cca 10 minute cu boabe de naut deasupra. Am scos-o si am scos boabele de naut.

- Intre timp de ocupam de umplutura: intr-o tigaie am calit putin baconul, ceapa taiata marunt, ardeii fasii mici si dovlecelul taiat semiluna. Am lasat sa se inmoaie putin si am aduagat ciupercile scurse din conserva. Am mai lasat putin, am adaugat sare, piper si putin chili picant.

-Am fiert doua oua; am taiat cascavalul cubulete; rosiile cherry le-am taiat in jumate; am batut cele 4 oua proaspete cu smantana si am condimentat cu sare, piper si nucsoara. Conopida de fierbe pe jumate.

- In forma de tarta am asezat prima data legumele, aranjam conopida in buchetele mici, presaram tonul, aranjam ouale taiate mai mic si presaram cu frunze de busuioc , aduagam branza si turnam cu grija sosul. Ornam cu rosiile cherry si dam la cuptorul incins pt cca 35-40 minute. Scoatem si servim cu un sos de rosii sau pesto. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche de ton si legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chec aperitiv cu carne tocata

Postat de panacris

Chec aperitiv cu carne tocata

Ceapa curățată și tocată mărunt se pune la dinstuit cu puțină apă și ulei de măsline, se adaugă apoi ardeiul kapia tocat mărunt, țelina apoi de asemenea tocată, usturoiul...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu cartofi in aluat, bacon si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Aperitiv tarta cu cartofi in aluat, bacon si mozzarella

Aluatul: Cartofii ii taiati cuburi. Ii puneti la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Cand sunt patrunsi, ii scurgeti bine de apa, ii zdrobiti cu furculita si ii lasati sa se raceasca, dar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.03.2016, 15:16
la 10.03.2016, 15:24
Asta imi place maxim! Chiar nu am mai facut de mult...
la 10.03.2016, 15:26
Delicios !!! De ieri doar la tarte si asa ceva imi sta capul
la 10.03.2016, 15:29
la 10.03.2016, 16:17
ce idee frumoasa, chiar nu am mai facut de multa vreme, si ce bun este!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking