Ingrediente
- 2 picioruse porc afumate
- 1 ciolan porc afumat
- 300 gr sorici
- 4 plicuri de gelatina pt inchegat
- 3-4 l apa
- Foi de dafin
- Boabe de piper
- Boia
- Sare
Mod de preparare
- Se spala bine carnea si se pune in oala cu foi de dafin, boabe de piper si doua cepe potrivite crepate in 4.
- Se pune apa pana trece de carne cu 15-20 cm.
- Se dau la fiert pana cade carnea de pe os.
- Pe parcurs se adauga sare dupa gust.
- Cand sunt fierte se strecoara si in lichidul obtinut dizolvam gelatina preparata dupa instructiuni.
- Impartim carnea in caserole..punem lichid cat sa o acopere si lasam la rece pana a doua zi.
- Presara deasupra boia dulce sau iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|