Racituri (cotoroage in grai Banatean)
Postat de babi5 in Porc 22 Dec 2014 | 5802 vizualizari
Am avut un ciolan proaspat si mi-a dat si nepoata 2 picioare de la purcelul ei si am pus de niste( cotoroage) Au iesit super bune.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 22.12.2014, 16:23
Bune
la 22.12.2014, 16:26
Mmmmmm,ce bune!
la 22.12.2014, 16:27
cotoroage
la 22.12.2014, 16:27
hihihi!
la 22.12.2014, 16:33
Imi plac raciturile!
la 22.12.2014, 16:41
nu stiam denumirea asta . Bune !!!
la 22.12.2014, 17:04
Costel rizi de mine sau de demumire sau si de una si de alta: muiltumesc>>
la 22.12.2014, 17:12
Adele, Bumica, Rocsi multumesc
la 22.12.2014, 17:17
Asa se zice in Banatul de cimp sau pusta multimesc Mihaela
la 22.12.2014, 17:25
Ce frumos ai spus:Banatul de pusta , care altadata se intindea pana la Tisa .Bantul se impartea in doua parti interdependente.Cel de campie , unde agricultutra era de mare randament cu canale de irigatii si cel din zonele inalte unde se practica mineritul.Canalul Timis-Bega a cunoscut si vremuri mai bune.
la 22.12.2014, 17:25
Atunci banatul chiar era fruncea.
la 22.12.2014, 17:25
Cotoroage,habar nu aveam ca se mai spune si asa...
la 22.12.2014, 18:22
Fetestiul mincea Banatul fruncea multumesc Costel:
la 22.12.2014, 18:26
Da Cleme asa se zice " mai baba Marioaro ai facut cotoroage? nu imi dai si mie un ciner( farfurie)" : multumesc
la 22.12.2014, 18:44
Bun, bun😚😚
COMENTEAZA