Raclette

Postat de cris2711 in Mancaruri cu carne
11 Apr 2012 | 16576 vizualizari

Denumirea vine de la Raclette-un tip de branza frantuzeasca cremoasa dar este si o mancare elvetiana.Branza Raclette este de vaci si se foloseste topita ,in general sau felii.In Elvetia se mananca cu totul altfel decat prezint eu,in tarile europene se mananca in feluri diferite,chiar si in Germania.Fiecare pregateste dupa placerea lui.Si ce este interesant,fiecare isi gateste portia in tigaita lui si nu se poate plange de bucatareala altuia:)))E nevoie de Raclette -o placa care se incinge si pe care se pragateste Raclette in tigaite:DSe mananca in cercuri mai mari de prieteni sau cu familia,dureaza cateva ore.Si acum hai sa va povestesc ce ingrediente am folosit eu in ziua de Pasti cu sora mea draga Mihaela(Mena).

Inapoi la reteta

Comentarii (59)

la 11.04.2012, 19:54
la 11.04.2012, 19:55
atunci pe ei
la 11.04.2012, 19:56
sosesc
la 11.04.2012, 19:57
))
la 11.04.2012, 20:10
tare frumos arata
la 11.04.2012, 20:11
Oana
la 11.04.2012, 20:50
yammy!
la 11.04.2012, 21:29
buuun
la 11.04.2012, 21:30
Ahhh... ce dor îmi este de-o racletă! Toti frumos în jurul mesei...
la 11.04.2012, 21:31
fain arata
la 11.04.2012, 21:32
Likeee
la 11.04.2012, 21:41
la 11.04.2012, 21:52
Ce super arata totul! Un aparat d-asta mi-as dori si eu.. Uite asa scapi de stat in bucatarie, fiecare isi gateste ce doreste, chiar pe loc! SUPER!!
la 11.04.2012, 22:12
place
la 12.04.2012, 16:12
Simona Eduard

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking