Ingrediente
- 170 g lapte condensat
- 3 linguri lapte praf
- 30 g unt
- 70 g nuca de cocos
- 30- 35 alune
- nuca de cocos pentru decor( 3-4 linguri)
Mod de preparare
Amestecam laptele condensat cu untul moale, laptele praf si nuca de cocos. Lasam compozitia obtinuta la frigider pentru 10-15 minute sa se intareasca putin. O luam din frigider,ne udam mainile cu apa rece si incepem sa modelam mici bile in mijlocul carora vom pune cate o aluna. Le tavalim apoi prin nuca de cocos.
Eu am impartit compozitia in doua. Din prima am facut raffaello albe ,iar in a doua am pus o lingura cu cacao - la insistenta copilului :) si au iesit raffaello cu ciocolata...
Pana in momentul servirii le pastram la frigider.
Laptele condensat la tub, a fost tot in surpriza mea de la Yvonne! M-am gandit cum sa-l folosesc mai bine...? Ana mi-a venit in ajutor cu aceasta reteta ! Multumesc mult Ana! Bomboanele au iesit foarte bune,cu un gust deosebit, aproape ca cele din comert!
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|