Am condimentat rasolul si l-am lasat la frigider câteva ore.
Apoi l-am dat foarte bine prin faina si l-am prajit în tigaie pe ambele parti.
L-am scos din tigaie si l-am acoperit sa stea cald.
In aceeasi tigaie,am pus ceapa tocata marunt si usturoiul,zarzavatul curatat si taiat,sare si piper.
Dupa ce zarzavatul s-a înmuiat am adaugat boiaua,vinul si apa.
Am lasat sa dea câteva clocote.
Intre timp am pregatit slow cooker-ul Crock-Pot.
L-am conectat la sursa de curent,apoi am pus legumele din tigaie la baza oalei iar deasupra feliile de carne.
La baza oalei, în lichid,legumele se vor gati mai încet decât carnea,vor avea exact textura potrivita la final.
Am mai pus putin piper,ardeiul iute ,foile de dafin si nucsoara.
Am pus capacul oalei,am reglat pe pozitia High si am lasat sa-si faca treaba.
Dupa 2 ore jumatate, am adaugat si rosiile pasate.
Mare atentie, aburul lasat poate fi foarte fierbinte.
Gustati si daca este nevoie mai condimentati.
Am pus iarasi capacul si am mai lasat înca 2 ore.
Dupa acest timp,deci 4 ore si jumatate în total,am verificat,carnea se desprindea foarte frumos de pe os si legumele erau facute si ele.
Din acest moment,puteti sa treceti pe pozitia de pastrare la cald daca nu serviti imediat.
Vasul de ceramica va pastra si el înca mâncarea calda chiar daca alegeti sa opriti aparatul.
Am oprit,am deconectat aparatul de la retea .
Noi am servit cu garnitura de orez si muraturi.
Poftă bună !!!!