Rasol de raci pentru bere

Postat de Ksenya in Fructe de mare
21 Mar 2016 | 4050 vizualizari
Rasol de raci pentru bere

Reteta de fata o prezint pentru iubitorii de bere.Pentru cei care se aduna cu totii  si nu se grabesc nicaieri. Vorba din reclama  "Prietenii stiu de ce..."

Ingrediente

  • la 1 kg de raci
  • 2 litri apa
  • 1 lingura sare
  • 5 boabe ienibahar
  • 1 ceapa mare
  • legatura marar verde
  • 2-3 frunze de dafin

Mod de preparare

Racii se spala foarte bine. Se pune apa la clocotit intr-un vas mai mare .Cand clocoteste apa adaugam toate ingredientele. La sfarsit adaugam mararul. Lasam la foc 15 minute .Scoatem racii la racit. Se servesc reci !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de raci pentru bere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Scoici gratinate cu legume

Postat de Sylvia

Scoici gratinate cu legume

Eu va voi prezenta varianta mea de scoici gratinate aromatizate cu ardei rosu si ciuperci champignon.  In prima etapa vom proceda la deschisul scoicilor( spalate bine in prealabil si...

Citeste continuarea

Raci cu sos de iaurt si portocale

Postat de papabundetot

Raci cu sos de iaurt si portocale

Dupa o calatorie cu masina prin oras in care le-am aratat racilor ce frumusete de Bucuresti avem,mai ales ca acum sarbatorim si zilele Bucurestiului:) ,am ajuns acasa si bineanteles ca ardeam de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2016, 16:19
Nu am mancat niciodata! Zau ca ma tenteaza, mai ales ca sotul imi povesteste cum prindeau raci la tara cand erau mici si cat sunt de buni...
la 21.03.2016, 16:29
Nici eu nuu am mancat, dar cred ca sunt deliciosi!
la 21.03.2016, 17:00
la 21.03.2016, 17:01
intr-o zi de vara , spre seara , eu m-as sacrifica sa incerc . Bineinteles cu rezerva de bere aferenta )
la 21.03.2016, 17:26

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking