Rata la cuptor, cu portocala si vin

Postat de ancutsa in Rata
21 Apr 2020 | 7404 vizualizari

Pentru că noi nu mâncăm miel, am hotărât ca anul acesta, pentru Paște să pregătim rață. Am am lăsat-o la marinat cu vin, portocală și mirodenii, apoi am dat-o la cuptor. Pentru garnitură, am ales cartofi natur cu unt și mărar.

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 24.04.2020, 10:55
Daniela
la 24.04.2020, 10:55
Multumesc frumos, Ksenya!
la 24.04.2020, 11:14
Ce bine arata!
la 24.04.2020, 14:22
Multumesc mult, Oana!
la 25.04.2020, 10:18
Super!
la 26.04.2020, 14:18
Multumesc frumos, domnule Dante!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking