Rata la cuptor, cu portocala si vin

Postat de ancutsa in Rata
21 Apr 2020 | 7459 vizualizari

Pentru că noi nu mâncăm miel, am hotărât ca anul acesta, pentru Paște să pregătim rață. Am am lăsat-o la marinat cu vin, portocală și mirodenii, apoi am dat-o la cuptor. Pentru garnitură, am ales cartofi natur cu unt și mărar.

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 22.04.2020, 10:13
Cine arputea refuza asa o bunatate de rata?
la 24.04.2020, 10:51
Multumesc, Dalia!
la 24.04.2020, 10:51
Multumesc frumos, Andreea!
la 24.04.2020, 10:51
Domnule Vasile
la 24.04.2020, 10:51
Rahela
la 24.04.2020, 10:51
Multumesc frumos, Cristina!
la 24.04.2020, 10:52
Motan
la 24.04.2020, 10:52
Multumesc frumos, Mirela!
la 24.04.2020, 10:52
Rodica
la 24.04.2020, 10:52
Cleme
la 24.04.2020, 10:53
Madi, ma bucur ca ti-a placut!
la 24.04.2020, 10:54
Multumesc, Claudia!
la 24.04.2020, 10:54
Multumesc, Adi!
la 24.04.2020, 10:55
Multumesc mult, Mihaela!
la 24.04.2020, 10:55
Rocsi

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking