Rata la cuptor, cu portocala si vin

Postat de ancutsa in Rata
21 Apr 2020 | 7459 vizualizari

Pentru că noi nu mâncăm miel, am hotărât ca anul acesta, pentru Paște să pregătim rață. Am am lăsat-o la marinat cu vin, portocală și mirodenii, apoi am dat-o la cuptor. Pentru garnitură, am ales cartofi natur cu unt și mărar.

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 21.04.2020, 15:19
Buna mâncarea ta
la 21.04.2020, 15:52
Arata tare bine!
la 21.04.2020, 16:09
la 21.04.2020, 16:27
la 21.04.2020, 16:34
Delicioasă!
la 21.04.2020, 16:58
la 21.04.2020, 16:59
Tare gustoasa!
la 21.04.2020, 17:02
la 21.04.2020, 17:33
Rata am, n-am portocala...
la 21.04.2020, 18:39
Ne place
la 21.04.2020, 19:29
yammy
la 21.04.2020, 20:05
Buna!
la 21.04.2020, 20:07
Arata perfect !!! Bravo
la 21.04.2020, 20:49
la 21.04.2020, 20:51

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking