Ratatouille cu medalion de vitel

Postat de simona72 in Vita
26 Mar 2015 | 4936 vizualizari

Ratatouille este de fapt o tocana de legume, iar numele ii provine din Franta. Sunt multe bucatarii care au propria lor versiune de tocana de legume si propria lor denumire...la noi se stie de "Ghiveci de legume".

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 26.03.2015, 12:23
Ce bunatate ne-ai adus
la 26.03.2015, 12:23
ce-mi place ce ai facut aici , foarte bun si gustossss
la 26.03.2015, 12:23
Yummm, ce bine arata totul!
la 26.03.2015, 12:28
Wow.... ce bine arata!
la 26.03.2015, 12:31
Multumesc fete dragi! reteta este mai demult si este foarte gustoasa, dar pozele nu sunt reusite...
la 26.03.2015, 12:32
la 26.03.2015, 12:42
la 26.03.2015, 12:53
la 26.03.2015, 12:55
la 26.03.2015, 12:58
foarte buna imi place tare - eu nu pun morcovi
la 26.03.2015, 13:02
vin la masa
la 26.03.2015, 14:22
Mmmmmmm ce bine arata ce-ai pregatit aici Simo
la 26.03.2015, 14:28
FOARTE BINE ARATA, MANANC DOAR LEGUMELE
la 26.03.2015, 14:43
minunata mancare!!! imi plac tare mult toate ingredientele!!
la 26.03.2015, 15:08
o bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking