Ingrediente
- 1 vanata
- 1 dovlecel
- 1 ardei rosu/verde
- 2 cepe medii
- 2 rosii marisoare
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
- 250ml suc de rosii
- patrunjel verde pentru presarat deasupra
Mod de preparare
Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume.
Intr-o tava rotunda, asezam hartie de copt, punem uleiul de masline si incepem sa asezam legumele de jur imprejur, pana umplem tava. Presaram cu sare si piper, turnam si sucul de rosii, acoperim tava cu folie de aluminiu sau cu un capac (pentru cuptor) si dam la cuptor pentru 20 minute, scoatem folia sau capacul si mai lasam 15-20 minute, pana sunt frumos rumenite deasupra!
Cand sunt gata, presaram patrunjel verde deasupra!
O bunatate!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|