Ingrediente
- 1 vanata
- 1 dovlecel
- 1 ardei rosu/verde
- 1 ceapa mare
- 2 rosii marisoare
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
- 250 ml suc de rosii
- patrunjel verde pentru presarat deasupra
Mod de preparare
Ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele. Restul legumelor le spalam, le stergem cu servet de bucatarie si le taiem si pe acestea rondele, cu tot cu coaja.
In vasul de la slow cooker Crock-Pot 2.4 l, punem uleiul de masline, apoi asezam legumele de jur imprejur, iar la sfarsit, presaram sare, piper, turnam si sucul de rosii, punem capacul vasului si setam aparatul la temperatura High pentru 2 ore!
Cand este gata, presaram patrunjel verde!
O bunatate de mancare pentru zilele de post, sanatoasa si plina de savoare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|