RAVIOLI ALLA BOSCAIOLA

Postat de mihaelar63 in Paste
2 Mai 2015 | 3919 vizualizari
RAVIOLI  ALLA  BOSCAIOLA

Din nou un preparat ce se gateste rapid care m-a uimit prin simplitatea pregatirii si prin gustul deosebit . Este unul dintre acelea care le-as pune in meniul restaurantului meu .

Ingrediente

  • 400 g paste ravioli proaspete - cu jambon
  • 200 g mazare verde congelata
  • 200 g ciuperci - eu am avut la borcan -cu sos ulei+otet
  • 200 g prosciutto
  • 200 g sunca- optional
  • 200 ml smantana
  • 50 ml ulei masline
  • 50 g cascaval sau parmezan-razuit
  • 2 cepe verzi
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri otet din vin - eu nu am pus pentru ca era in compozitia ciupercilor marinate

Mod de preparare

  1. Ravioli se fierb in apa cu sare si se scurg.
  2. Mazarea se blanseaza [se opareste in apa clocotita] cateva minute .
  3. Pentru rapiditate eu am fiert impreuna ravioli cu mazare. Le-am pus la scurs intr-o sita .
  4. Taiati sunca cubulete, prosciuto felii, tocati ceapa verde, scurgeti ciupercile de lichid .
  5. In ulei am calit usor sunca cubulete  si prosciuto felii . Le-am scos pe o farfurie separat .
  6. In uleiul ramas am calit usor cepele verzi tocate si ciupercile.
  7. Am adugat smantana si am fiert cateva minute impreuna.
  8. Gustati sosul de sare.
  9. Serviti ravioli cu sos cald. Adugati pe deasupra mazarea, sunca si prosciuto. Macinati piper proaspat deasupra
  10. Razuiti cascaval sau parmezan pe care-l puneti intr-un mic bol langa paste - serveste doar cine doreste
Daca ti-a placut reteta noastra "RAVIOLI ALLA BOSCAIOLA" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu dovlecel si ardei gras

Postat de caroline

Paste cu dovlecel si ardei gras

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba pune sarea si pastele . Le lasam la fiert pentru 7 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele...

Citeste continuarea

Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si naut

Postat de caroline

Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si naut

Ardeiul il spalam si il taiem in doua jumatati. Indepartam cotorul, il curatam de nervuri si seminte si apoi il taiem in cuburi mici.  Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.05.2015, 16:48
bun bun
la 02.05.2015, 16:48
super bun, as incerca si eu
la 02.05.2015, 16:49
la 02.05.2015, 16:51
Catalina nu uita de putin otet in sos sachimba in bine gustul
la 02.05.2015, 16:52
Adele , Bya - voi sunteti cunoscatoare bune a preparatelor italiene . Ati mai auzit de pontul acesta cu otetul ? Eu nu .

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking