Ravioli bicolori cu hribi, brânză de capră şi ierburi aromatice, în sos marinara

Postat de simonacallas in Paste
15 Mar 2014 | 4181 vizualizari

Iubesc pastele, de orice fel (de la spaghetti la papardelle si de la gnocchi la farfalle) si preparate oricum. Cupărate de-a gata ori făcute în casă (atunci când îmi permite timpul). Iar, când am găsit într-un magazin forma de plastic pentru ravioli, mi-am propus să o folosesc. Într-un fel mai deosebit :)

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 10.05.2014, 12:06
acum le-am vazut, sunt extra
la 08.06.2014, 07:23
le-am gasit intr-un meniu propus numai cu preparate colorate de la tine
super!!!
la 29.12.2014, 14:24
ce bine arata
la 17.08.2015, 08:52
Ce frumos arata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking