Ravioli bicolori cu hribi, brânză de capră şi ierburi aromatice, în sos marinara

Postat de simonacallas in Paste
15 Mar 2014 | 4192 vizualizari

Iubesc pastele, de orice fel (de la spaghetti la papardelle si de la gnocchi la farfalle) si preparate oricum. Cupărate de-a gata ori făcute în casă (atunci când îmi permite timpul). Iar, când am găsit într-un magazin forma de plastic pentru ravioli, mi-am propus să o folosesc. Într-un fel mai deosebit :)

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 15.03.2014, 09:45
la 15.03.2014, 10:37
Georgia, multumesc mult
la 15.03.2014, 11:56
mama ce bine arata!
la 15.03.2014, 11:57
la 15.03.2014, 12:20
la 15.03.2014, 13:26
Ce culori!
la 15.03.2014, 17:10
la 15.03.2014, 17:49
foarte misto ideea!
la 15.03.2014, 19:52
Pushaa, Caroline, Merisor, Daniela, Laura, va multumesc mult
la 15.03.2014, 20:21
super! felicitari!
la 16.03.2014, 18:58
Lidia
la 19.03.2014, 21:34
ce bine arataaaa
la 20.03.2014, 11:16
Multumesc mult, Ligia
la 17.04.2014, 08:53
Baaaai, puteam sa jur ca frumuselele astea colorate sunt ale tale. Ai niste idei minunate si-mi place ca totul e colorat natural. Bravo din suflet!!
la 18.04.2014, 16:12
Simona, esti generoasa, multumesc mult

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking