Ingrediente
- 250 gr ravioli cu ciuperci
- 200 gr sunca de Praga
- 150 gr cascaval afumat
- 50 gr ulei masline
- 50 gr unt
- 2 rosii
- 3 catei usturoi
- fulgi de piper
- sare
Mod de preparare
- Cam mici pungile acestea cu ravioli dar pentru doua portii sunt suficiente .
- Imi place mult textura acestor paste preparate artizanal .
- Se pun ravioli la fiert in apa cu sare , respectandu-se timpul de fierbere .
- Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul si untul .
- Cand s-au incalzit se aduga usturoiul taiat feliute subtiri si se aduga la prajit si sunca taiata cubulete .
- Rosia se taie de asemenea cubulete si se pune la sotat lanaga sunca si usturoi .
- Cascavalul afumat se razuieste sau se taie cubulete mici .
- In tigaie se aduga cam 2-3 polonice cu apa sarata din oala in care fierb pastele .
- Cascavalul se va topi si se formeaza un sos gustos .
- Adugati in tigaie ravioli fierti si amestecati usor .
- Daca doriti putin mai mult sos se suplimenteaza cu apa fierbinte folosita la paste .
- Serviti ravioli cu sunca si sos de casval cat este cald .
- Pe deasupra presarati fulgi de piper .
- Alaturi puneti salata preferata de cruditati .
- Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu sunca si sos de cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|