Ravioli cu sunca si sos de cascaval afumat

Postat de mihaelar63 in Paste
17 Mai 2021 | 5411 vizualizari
Ravioli cu sunca si sos de cascaval afumat

 Sambata la mine este zi de curatenie. Ca sa fiu cat mai eficienta prepar ceva rapid care sa nu-mi ia mult timp. Deci la mine sambata este zi de paste !

Ingrediente

  • 250 gr ravioli cu ciuperci
  • 200 gr sunca de Praga
  • 150 gr cascaval afumat
  • 50 gr ulei masline
  • 50 gr unt
  • 2 rosii
  • 3 catei usturoi
  • fulgi de piper
  • sare

Mod de preparare

  1.  Cam mici pungile acestea cu ravioli dar pentru doua portii sunt suficiente .
  2. Imi place mult textura acestor paste preparate artizanal .
  3. Se pun ravioli la fiert in apa cu sare , respectandu-se timpul de fierbere .
  4.  Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul si untul .
  5. Cand s-au incalzit se aduga usturoiul taiat feliute subtiri si se aduga la prajit si sunca taiata cubulete .
  6. Rosia se taie de asemenea cubulete si se pune la sotat lanaga sunca si usturoi .
  7. Cascavalul afumat se razuieste sau se taie cubulete mici .
  8. In tigaie se aduga cam 2-3 polonice cu  apa sarata din oala in care fierb pastele .
  9.  Cascavalul se va topi si se formeaza un sos gustos .
  10. Adugati in tigaie ravioli fierti si amestecati usor .
  11. Daca doriti putin mai mult sos se suplimenteaza cu apa fierbinte folosita la paste .
  12. Serviti ravioli cu sunca si sos de casval cat este cald .
  13. Pe deasupra presarati fulgi de piper .
  14. Alaturi puneti salata preferata de cruditati .
  15.   Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu sunca si sos de cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Melcisori cu dovleac sub crusta crocanta de pesmet cu bacon

Postat de simona72

Melcisori cu dovleac sub crusta crocanta de pesmet cu bacon

Se pun 3 litri apa cu 1 lingurita sare pe foc. Cand apa clocoteste, se adauga pastele si se lasa sa fiarba 5 minute.  Intr-o tigaie se pun la incins 2 linguri ulei de masline. Se taie...

Citeste continuarea

Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei, reteta savuroasa si usoara

Postat de mirela0911

Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei, reteta savuroasa si usoara

Cum se prepara Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei, reteta savuroasa si usoara Pastele fainoase se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj dupa care se scurg de apa, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2021, 18:55
Prima venită, prima servită! Arată foarte bine!
la 17.05.2021, 19:04
Bun !
la 17.05.2021, 19:08
Ioi, ce bine arata!
la 17.05.2021, 19:49
Ce bunatate!
la 17.05.2021, 20:27
Ravagiile astea merg dor cu sos ?

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking